Rólunk

Köszönöm Önt!

Csűrös Dániel vagy a Klíma ÁBC Kft. ügyvezető tulajdonosa.  Cégünk 2005-ben alakult és immáron 17. éve tevékenykedik a lakossági- és ipari klímaberendezések telepítési munkálatain. 

Ez az időszak számos tapasztalatot és ismeretet nyújtott számunkra, ezáltal pedig állíthatjuk: professzionális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára.

Az elmúlt időszakban kizárólag kereskedelmi- és ipari klímaberendezéseket telepitettünk, hiszen a piac erre tartotta a legnagyobb igényt. Ezek mellett pedig számos vállalkozást és közintézményt is volt szerencsénk kiszolgálni. 

A nagy projektek mellett a lakossági klímaberendezés értékesítés is szívügyünk, hiszen már mindenki számára fontossá vált a minőség és a megbízhatóság. 

A vállalkozás célja lakossági- valamint az ipari klímaberendezések értékesítése, szervízelése, kivitelezése, ezek mellett pedig a hőszivattyú szerelés. Mindez kiegészül az ipari rendszerek esetén az éves szivárgásvizsgálat, illetve a karbantartás. 

Felelősségteljes családapaként számomra is fontos, hogy magas minőségű termékekkel dolgozzak és a legprofesszionálisabb telepítés nyújtsuk, mely nem csak időt álló, de megbízható is. Legyen szó akár kivitelezési feladatokról, karbantartásról vagy vizsgálatról, számíthat a precizióra és a megbízható szaktudásra.  


Tekintsen bele, hogy milyen minőségi munkát garantálunk, ha minket választ: