Szolgáltatások

13 gyártó minőségi termékei közül választhatjuk ki közösen a legmegfelelőbb megoldást, melynek telepítésében a Klíma ÁBC csapata áll rendelkezésére. 

Nem engedjük ügyfeleinket a kivitelezési munkálatokat követően sem, hiszen kiterjedt szervizhálózatunk gondoskodik arról, hogy sose érje kellemetlenség elégedett ügyfeleinket. 

Lakossági megoldásaink mellett ipari rendszerek felügyeletét is végezzük, így ezeken belül a szivárgásvizsgálatot is. Mivel törvényileg kötelező elvégezni meghatározott időközönként a rendszerek szivárgásvizsgálatát, így ebben is számíthat a Klíma ÁBC csapatára.

Ezen vizsgálatok esetén a berendezésiből kiszabaduló hűtőközeg mennyiségét mérjük. Hiszen ez nem lépheti túl a megengedett mértéket. Mulasztás esetén az ellenőrző szervek igen nagy bírságot vethetnek ki, így célszerű megelőzni a bajt.

Különböző megoldások állnak rendelkezésre a hőszivattyú kialakításra is, melyek mellett számíthat ránk a telepítésben, szervizelésben egyaránt.

Forduljon hozzánk bizalommal karbantartás esetén is, hiszen szakértelmünk és tapasztalatunk mellett nincs számunkra lehetetlen feladat.