www.klimaabc.hu


Feliratkozás hírlevélre


Cégismertető
A Klíma ABC komplett épületgépészeti tevékenység mellett elsősorban klimatizálási és légtechnikai feladatok elvégzésére szakosodott. Cégünk megalakulása óta elkötelezett a szakmájában és első osztályú munkájával letette névjegyét a magyar piacon.

Cégünk az elmúlt évek szakmai tapasztalatait szem előtt tartva, tanulva a kihívásokból, folyamatosan bővíti szakképzett munkatársainak létszámát, és megfelelő továbbképzésekkel biztosítja a stabilitást szakmai munkája során.
Ezért a tanfolyamok és szakmai továbbképzések, mindennapi részét képzi a cégünk életében.

Cégünk a lakossági split berendezések telepítése mellett komplett folyadékhűtő rendszerek és precíziós klímaberendezések szerelésével foglalkozik. Emellett profilunkhoz tartozik légtechnikai rendszerek tervezése és kivitelezése is.
Az új berendezések telepítése mellett meglévő rendszerek karbantartása (baktériummentesítéssel) és javítása is szolgáltatásainkhoz tartozik.
Mivel a lakosság körében egyre nagyobb az igény a lakóépületek hűtésére, cégünk több ismert készülék típust forgalmaz ezzel is megkönnyítve a klímaberendezés kiválasztását a Megrendelőink részére.
Vevőink igényeinek maximális kielégítésének érdekében ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással állunk rendelkezésükre.

A Klíma ABC által forgalmazott berendezések kivétel nélkül megfelelnek a magyar jogszabályokban előírt feltételeknek és rendelkeznek a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges összes engedéllyel.

Cégünk alkalmazottai szakirányú végzettséggel és közel tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a klímaberendezések telepítése és javítása terén, valamint folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk, hogy az új technológiákat és legújabb fejlesztésű berendezéseket megismerjék.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken keresztül állunk rendelkezésére.

Tisztelettel: Klíma ABC Kft.

Lakossági klíma
Irodai klíma
Ipari klíma

AKCIÓ
Légtisztítók
Hőszivattyúk
Légfüggöny
Ventilátor
Copyright 2007 Klíma ABC Cégismertető | Referenciák | Partnereink | Elérhetőség | Szakszótár | Ajánlat kérés Weboldalkészítés