Szervizelés

Nem engedjük ügyfeleinket a kivitelezési munkálatokat követően sem, hiszen kiterjedt szervizhálózatunk gondoskodik arról, hogy sose érje kellemetlenség elégedett ügyfeleinket. 

A Klíma ÁBC Kft. több évtizedes tapasztalata teszi lehetővé, hogy a szervizelésben is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szervizelés menete:

1. Írásos beejelentést tesz, mely során megadjta részünkre a klíma pontos típusát, beszerelés időpontját, karbantartás utolsó időpontját, hiba rövid leírását. 

2. A bejelentést követően felvesszük önnel a kapcsolatot és a felmerült probléma szóbeli feltérképezését elvégezzük (Miket tapasztal? Pl. nem kapcsolódik be, zörög működés közben, túl meleg/hideg a kifújt levegő, beltéri egységből csöpög a víz, folyamatosan leveri a biztosítékot vagy megnövekedett a fogyasztás, rossz szagot áraszt, nem működik a távirányító, stb.)

3. Ajánlatadás és időpontegyeztetés

4. Helyszíni hibaelhárítás vagy eszköz javításra történő elszállítása

5. Próbaüzemmód és használatra átadás

Garanciális, vagy nem garanciális termékek szervizelése:

Amennyiben a terméket a Klíma ÁBC Kft. csapatától vette és az eszköz még garanciális, úgy a javítást egy kézből biztosítjuk. 

Ha az eszköz már túllépte a garanciális időszakot vagy a garancia levél nem áll rendelkezésre, akkor árajánaltot adtunk a szervizezésre (anyag- és munkadíj). 

Helyszíni javítás:

Amennyiben az előzetes felmérés során úgy állapítottuk meg, hogy a helyszíni javítást eltudjuk végezni, úgy a megbeszélt időpontra érkezve, minden anyag- és eszköz rendelkezésre állása esetén elvégezzük a szükséges javításokat. 

Szakszerviz javítási lépések:

Garanciális eszközök esetén felmerülhet annak a lehetősége, hogy a garanciális szakszerviz végzi a javításokat. Ekkor az elszállítást és a javítás a feltételek szerint szükséges végezni. 


 

A Klíma ÁBC Kft. széleskörű termékpalettával várja meglévő és új vásárlóit, legyen akár lakossági vagy ipari felhasználás.

Amennyiben pedig egyedi megoldásra vagy a webshopban nem található terméket keress, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeink bármelyikén.  

Telefonszám: +36 70 635 0815

E-mail cím: info@klimaabc.hu


AJÁNLATKÉRÉS

Az Ön e-mail címe:
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Ajánlatkérés szövegesen: